آمار بازدید

  • بازدید امروز : 719
  • بازدید دیروز : 3786
  • بازدید کل : 794794

پیوند ها

پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده های گوشتی


پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده های گوشتی

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده های گوشتی

فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش

 
تعداد اسلاید: 91
 
پاورپوینت کامل و آماده ارائه



قسمتی از متن

فرآورده هاي گوشتي به محصولاتي گفته مي شود كه حداقل نيمي از آنها را گوشت قرمزتشكيل دهد سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده" گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.
کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سـوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. بهترین واژه برای بیان سوسیس وکالباس همان ساسیج (Sausage) میباشد.
از نظر تکنولوژیک فرآورده های گوشتی را اصولا" به چهار دسته تقسیم بندی می نمایند:
1-ساسیج های حرارت دیده (درايران همه محصولات ازاين نوع هستند)
2-ساسیج های خام
3-ساسیج های پخته
4-گوشتهای عمل آمده
و...


مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲ بهمن ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 143

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما