پیوند ها
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده های گوشتی
فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش
قسمتی از متن
فرآورده هاي گوشتي به محصولاتي گفته مي شود كه حداقل نيمي از آنها را گوشت قرمزتشكيل دهد سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده" گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.
کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سـوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. بهترین واژه برای بیان سوسیس وکالباس همان ساسیج (Sausage) میباشد.
از نظر تکنولوژیک فرآورده های گوشتی را اصولا" به چهار دسته تقسیم بندی می نمایند:
1-ساسیج های حرارت دیده (درايران همه محصولات ازاين نوع هستند)
2-ساسیج های خام
3-ساسیج های پخته
4-گوشتهای عمل آمده
و...
مبلغ قابل پرداخت 18,000 تومان
برچسب های مهم