آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1819
  • بازدید دیروز : 2657
  • بازدید کل : 826090

پیوند ها

پاورپوینت صمغ کتیرا


پاورپوینت صمغ کتیرا

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا

فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد اسلاید: 23

پاورپوینت کامل و آماده ارائه

قسمتی از متن



صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.






* صمغ های ترشحی


*صمغ های جلبکی


*صمغ های دانه ای


* صمغ های میکروبی


* مشتقات نشاسته و سلولز





*تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.
*مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.
*ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند
*پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند



و...


مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۷ شهریور ۱۴۰۱               تعداد بازدید : 67

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما