آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1584
  • بازدید دیروز : 3392
  • بازدید کل : 791873

پیوند ها

پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشت


پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشت

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشت

فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد اسلاید: 33

پاورپوینت کامل و آماده ارائه

قسمتی از متن

مقدمه:

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت



حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی



کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در



فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .



علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را



در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.





عوامل موثر بر فساد محصولات

1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .







و...


مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۷ شهریور ۱۴۰۱               تعداد بازدید : 66

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما