پیوند ها
قسمتی از متن
مقدمه ای بر علم فیزیولوزی پس از برداشت
ميوه ها و سبزيها از جمله مهمترين محصولات باغي هستند كه نقش مهمي در تأمين نياز غذايي و سلامت انسان بازي مي كنند. اين گروه از محصولات كشاورزي بدليل داشتن رطوبت زياد فسادپذير هستند و در دورهی پس از برداشت بخش عمده آنها (بين 5 تا 50 درصد) از بين ميروند.
بخش عمدهاي از اين ضايعات را ميتوان با اجراي عمليات صحيح در دورهی قبل از برداشت (در باغ يا مزرعه) حذف نمود.
مديريت تغذيه،هرس، آبیاری، آفات و بيماريهاي گياهي در دوره قبل از برداشت، تكنولوژي صحيح برداشت، تيمارهاي غير شيميايي و استفاده از تركيبات طبيعي براي كنترل ضايعات، عمليات پيش سرمادهي، سيستم هاي بسته بندي جديد، انبارداري صحيح (شامل كليه عمليات در طي انبارداري) و بالاخره حمل و نقل صحيح از مهمترين راهكارهاي موجود هستند كه تا حد قابل توجهي ميزان اين ضایعات را به حداقل میرسانند.
و...
مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان
برچسب های مهم